s
verbouwing

Verbouwing

U zoekt een vakman voor de verbouwing van uw huis. De combinatie van ervaring, vakkennis en vakmanschap – met oog voor detail – staan garant voor een degelijke, duurzame woning.

schilderwerk

Schilderwerk

Onze huizen zijn meer dan een dak boven ons hoofd. De impact van kleur blijkt iedere keer weer als u een interieur, nieuw of gerenoveerd, voor en na de schilderwerken aanschouwt. U mag spreken van “dag en nacht verschil”.

Stucadoorswerk

Goed stucwerk geeft ieder pand een persoonlijke uitstraling. Van standaard stucwerk, tot de meest bijzondere toepassingen of afwerkingen. Wij vertellen u graag welke technieken en producten de beste en mooiste resultaten opleveren in uw situatie.

stucadoorswerk

Sanitairwerk

U weet vanzelfsprekend het beste hoe u nieuwe badkamer of keuken er uit moet gaan zien. Wij helpen u de juiste materialen te kiezen en adviseren u op het gebied van hoogwaardige kwaliteit en toepasbaarheid

sanitairwerk
timmerwerk

Timmerwerk

RO-ON hheft de expertise in huis om kwalitatief vakwerk te leveren. Voor timmerwerken zoals een aanbouw van bijvoorbeeld een veranda, of een vide, een houten tuinhuisje, een carport, of op maat gemaakte kozijnen, dan kunnen wij u adviseren.

totaalonderhoud

Totaalonderhoud

Totaalonderhoud gaat verder dan nieuwbouw alleen. RO-ON verzorgt samen met hun partners het voortraject, de bouw en afbouw van uw hele huis.

Utiliteitsbouw

Bent u van plan om uw bedrijfspand te laten bouwen of verbouwen? Dan bent u bij RO-ON aan het juiste adres. Voor zowel grote, als kleine opdrachten kunt u bij ons terecht. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw bedrijfspand volledig naar uw wensen in te richten.

utiliteitsbouw

Inrichting

RO-ON heeft al vele horeca- en winkelgelegenheden mogen inrichten. Door vooraf een goed plan te ontwikkelen, kunnen wij de juiste sfeer neerzetten. Uitgevoerd in de door u gewenste kleuren.

inrichting winkel foto
herstelschade

Schadeherstel

Schade aan uw woning of bedrijfspand is vervelend en brengt veel werk met zich mee. RO-ON kan u het gehele hersteltraject uit handen nemen. Van het bouwkundige gedeelte tot eventueel schoonmaakwerk, schilderwerk tot vloeren en elektra.

foto gereedschap
foto bouwhelmen
RO-ON Totaalonderhoud is het
antwoord op elke klus!
Nog vragen? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies