Wie zijn wij?

Wat maakt ons goed?

Ro-on is door de jaren heen ontstaan door ZZP`ers die samen werken. Een goed georganiseerd team van gespecialiseerde ZZP’ers werkt als een machine zonder overhead-, personeels- en huisvestingkosten. Dat maakt het mogelijk dezelfde professionaliteit en mogelijkheden aan te bieden als het grotere aannemingsbedrijf maar dan stukken voordeliger. ZZP’ers zijn zelfstandigen en moeten vooral kwaliteit leveren, een goed afgerond project is de beste recencie die je kan hebben.

Bouwen is maatwerk, iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen. Met professionaliteit, creativiteit en vakmanschap vervullen wij al uw bouwwensen. En ook tijdens het bouwproject staan wij altijd open voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat u op de hoogte blijft van de vorderingen van uw bouwproject.

Wanneer u een opdracht bij ons wilt plaatsen is het fijn om vooraf te weten wat u van ons kunt verwachten. Hieronder kunt u in het document stap voor stap onze werkwijze lezen. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten.

Onze werkwijze

over ons foto
mike totaalonderhoud
Mike Totaalonderhoud

Onze Missie

Zelfstandige professionals in de bouw met een eigen bus en gereedschap. Gemotiveerd om een mooi eindresultaat neer te zetten. Omdat dit in hun bloed zit en dit uiteindelijk hun eigen visitekaartje is. Mensen met een schat aan ervaring, die wij in hun kracht zetten door ze te ontzorgen en de juiste opdrachten voor ze te bieden.

over ons foto
Nog vragen? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies