Aanleg vloerverwarming
/
April, 2018

Aanleg vloerverwaming hele woning

Het infrezen van de vloerverwarming als hoofdverwarming is gereed. Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming in huis. Niet vreemd natuurlijk, want vloerverwarming heeft vele voordelen ten opzichte van normale (conventionele radiator) verwarming. Vloerverwarming zorgt namelijk voor een gelijkmatige, energiezuinige verwarming van uw ruimte.

/
April, 2018

Visgraat vloer

Na onze maandenlange verbouwing kwam er als toetje de visgraatvloer. Het kenmerkende visgraat patroon is al vele jaren heel bekend en sinds enkele jaren helemaal terug van weggeweest. Van deskundig advies tot het uiteindelijke leggen van de vloer bent u bij RO-ON aan het juiste adres.

visgraat vloer
nieuwe keukenblok
, Kozijnen
/
November, 2018

Opmaat keukenblok met graniet werk blad

Het vernieuwen van keuken is een klus waar veel bij komt kijken dan alleen een keuken plaatsen. Denk aan de vloer, tegelwerk, elektra, gas, loodgieterswerk en stukkadoorswerk. RO-ON kan voor u een keuken op maat maken, laten leveren, of een geleverde keuken plaatsen.

/
November, 2018

Badkamer renovatie

Badkamer verbouwen, deze ruimte geeft een enorme inbreuk op de privacy van een gezin en is een goede voorbereiding erg belangrijk. RO-ON realiseert de individuele wensen en smaak van de opdrachtgever. De grote van de ruimte is vaak beperkt en er moet toch alles inzitten.

Badkamer renovatie
balkon renovatie
/
November, 2018

Balkon renovatie

Dit balkon was zeer toe aan een balkon renovatie. Een oud geroest balkon hekwerk schuren en schilder, daar zit niemand op te wachten. Bovendien moet je het dan om de paar jaar weer opnieuw doen. Met een degelijke industriële materiaalbehandeling en finish in een kleur naar keuze is uw balkon renovatie een feit en kunt u jarenlang onderhoudsvrij en probleemloos genieten.

/
November, 2018

Open ruimte 1ste verdieping

Op de 1ste verdieping ruiimte en licht creeëren. Je huis groter, mooier of luxer maken.. De opdrachtgever had zijn ideeën duidelijk weten te formuleren zodat wij in no-time konden realiseren! Het resultaat is een schitterende ruimte geworden.

Open hal